Wednesday 19 September 2012

1st Year

Benvolgudes famílies,
Comencem una nova etapa on l’aprenentatge de l’anglès s’inclou al currículum estipulat per la Generalitat com a matèria obligatòria.
Durant el primer curs de primària els alumnes continuaran amb el mètode emprat a P5, basat en contes que els converteixen en protagonistes, aconseguint així una comunicació oral significativa i efectiva tant a l’hora d’escoltar com a l’hora de parlar.
Aquest mètode es complementarà amb altres tasques i activitats de manera que es compleixin els requisits establerts al currículum de la Generalitat. L’objectiu principal és que els alumnes siguin capaços de comunicar-se al context de la classe en anglès. Això ho assolirem mitjançant jocs, cançons, representacions, estudi d’altres matèries a través de l’anglès, etc.
Per comunicar-vos amb els mestres la via principal és l’agenda, però al bloc també hi trobareu informació, així que us aconsellem que us en feu seguidors per estar al dia del que passa a classe.
La millor manera d’ajudar els vostres fills amb l’anglès és mostrar interès i respondre a les peticions que us farem a través de l’agenda i el bloc.
Restem a la vostra disposició per contestar les vostres preguntes.
Fins aviat!

No comments:

Post a Comment